ایران_ تایلند
آموزش زبان انگلیسی

    پرچم کشور ایــــــران              پرچم کشور ایــــــران

 کلیه خدمات  مربوط به زبان: آموزش - مترجم -

ترجمه مدارک - راهنمای مسافر- و..... 

 توسط معلم و  متخصص زبان انگلسی در  بانکوک.

 

انگلیسی مهاجرتی   Immigration       انگلیسی تجارتی Business

آموزش زبان برای ورود به دانشگاه های تایلند .

جدید   جدید   جدید

ویزای تحصیلی یک ساله   تایلند  قابل تمدید تا ١٠ سال

تایلند یکی از کشورهایی است که ورود به آن آسان اما اقامت و ماندن در آن بسیار سخت یا حتی غیر ممکن است.  تنها راه موجود برای اقامت طولانی در تایلند برای  ایرانیها  ویزای تحصیلی تایلند است

از آنجایی که تحصیل در دانشگاههای تایلند مستلزم خاندن و نوشتن و صحبت کردن به زبان تایلندی است لذا این راه عملا برای اکثر ایرانها بسته است و پیشنیاز آن تحصیل زبان تایلندی است.

تعداد بسیار اندکی مدرسه و آموزشگاه زبان تایلندی در بانکوک موجود است که میتوانند مدارک مورد نیاز برای گرفتن ویزای تحصیلی  صادر کنند برای یک سال و این ویزا قابل تمدید تا 10 سال است.

دارندگان ویزای تحصیلی اجازه خواهند داشت توی تایلند زندگی کنند, کار نیمه وقت داشته باشند و به هر تعداد  که خواستند از کشوز خارج و وارد شوند, هزینه ثبت نام در آموزشگاها حدود 1000 دولار آمریکا است برای یک سال تحصیلی و هزینه وکیل و تهیه مدارک مورد نیاز به به وزارت آموش و پرورش برای تأیید  صلاحیت گرفتن ویزا هم اضافه خواهد شد حدود 500 دلار.

بسیاری هستند که در این زمینه برای ایرانها تبلیغ گرفتن ویزای تحصیلی میکنند اما باید مواظب آنها بود چون آنها تنها دلال و واسطه هستند و امکان اینکه بتوانند برای شما ویزا بگیرند تقریبأ صفر است. یا اینکه آنها ویزای 4 ماهه برای شما خواهند گرفت نع یک ساله و نه قابل تمدید تا 10 سال.

مراحل گرفتن ویزا:

1. سفر به تایلند با ویزای توریستی.

2. مراجعه مستقیم به مدارس یا آموزشگاهای تعتبر.

3. پر کردن فرمها و تحویل کپی از مدارک شناسایی(پاسپورت)

4. واریز مبلغ شهریه به حساب بانکی و گرفتن فیش.

5. تحویل گرفتن کتابها و رفتن سر کلاس

6. پرداخت هزینه وکیل برای پیگیری پرونده در وزارتخانه.

7. تحویل گرفتن مدارک از آموزشگاه و وکیل برای سفارت تایلند توی تهران

8. برگشتن به ایران, مراجعه به سفارت تایلند در تهران در خواست ویزای تحصیلی کردن. سفارت از شما خواهد خواست که مدارک ثبت نام خود را در تلیلند اراعه دهید ک شما مدارکی که از مدرسه و وکیلتان در بانکوک گرفته اید باید تحویل سفارت بدهید.

9. سفارت برای شما ویزای تحصیلی1 ساله صادر خواهد کرد.

10. شما مجاز خواهید بود به دفعات وارد تایلند شویئ و تا یک سال اینجا اقامت کنید.

پایان یک سال اگر مایل به اقامت بیشتر بودید باید دوباره شهریه سال دوم را پرداخت کنید و توی تایلند میتوانید ویزای خود را تمدید کنید, نیاز به رفتن به آیران نیست.

برای اطلاعات بیشتر و یا هر گونه سؤالی در این زمینه با آدرس ایمیل این وبلاگ تماس بگیرید.

seiavashi@yahoo.com

 

برای آ موزش زبان انگلیسی در بانکوک با  شماره زیر  تماس بگیرید

 از ایران:      ۰۰۶۶۸۴۰۰۰۴۲۵۲

از داخل تایلند:    ٠٨۴٠٠٠۴٢۵٢

             seiavashi@yahoo.com  

     =======================

ضمن خوش آمدگویی به کلیه هموطنان عزیزی که قصد مسافرت به این کشور را دارند نکات لازم را جهت راهنمائی  به شرح ذیل به اطلاع می رساند :

 *-براساس مقررات جدید اتخاذ شده توسط کشورتایلند اتباع  ایران جهت اخذ ویزا تنها می توانند به سفارت تایلند در تهران مراجعه ودرخواست ویزا نمایند ودرصورت مراجعه سفارتخانه های تایلند در سایرکشورها اخذ ویزا بسیار مشکل می باشد.لذا توصیه می گردد هموطنانی که از ایران قصد سفر به تایلند را دارند حتماً در تهران روادید سفر به تایلند در یافت نمایند.

*بیماری ایدز یکی از خطراتی است که در اکثر کشورهای جهان سلامت مسافران و جهانگردان را تهدید می نماید. مراقب باشید.

                                         *********************

                              برای اطلاعت دقیقتر  روی لینکهای مربوطه کلیک کنید

   اسکناسهای تایلندی واحد پول تایلند: بات است و ۱ دلار~ ۳٢ بت *   یک بت حدودا = ۳۵ تومان

 

                                           هوای  بانکوک در این فصل حد اقل ۲۷ درجه و حد اکثر ۳۶ درجه

 

 

 

۱۳۸٤/۱٢/٢٥ - ارسطو | لینک دائم | پيام هاي ديگران () | Add to Del.icio.us  digg this post  add to google bookmarks  add to technorati   add to shadows  

خوش آمدید
ارسطو


تماس با ما

مطالب پیشین

RSS Feed




اخبار اینترنت
نویسنده

لینک بر گزیده ها

تبلیغات رایگان